Vendég pincészetek


Pálinkás László 1986 óta készít bort a szekszárdi borvidéken. A szőlő, bor szeretetét, művelését nagyapjától tanulta, aki mesterfokon művelte ezt a hagyományt. Megfontoltság, lelkiismeretes munkavégzés jellemzi, így a kész nedűket mindig csak a legjobb minőségben engedi piacra kerülni.

Tovább >>

A Fritz Birtok nem csupán egy hely, hanem a Fritz család múltja, jelene és jövője. Harminc hektárnyi szőlőterület, ahol nagyrészt a borvidékhez szorosan kötődő helyi fajták teremnek.
Egy pince, ahol a legnagyobb odafigyeléssel készült borok hosszú évekig tölgyfahordóban pihennek. Egy föld alatti borszentély, ahol felejthetetlen élmény a borkóstolás.
Egy étterem, ahol valódiak az ízek, és igazán jól esnek a klasszikus magyar- és sváb ételek. Egy panzió, ahol minden egyes szoba egyedi és szerethető. Egy hely, ahová szeretünk megérkezni és mindig öröm visszatérni.

Tovább >>

A Nyéki-hegyen lévő kis birtokunkon 2 hektáron termő cabernet sauvignon, kékfrankos és shiraz szőlőink mellett a szekszárdi borvidékről beszerzett cabernet franc, merlot, kadarka, zöldveltelini, chardonnay, olaszrizling szélesítik a kínálatunkat.

Tovább >>

Szekszárd déli határában, a festői szépségű Faluhely-dűlőben található a Bodri Birtok, mely ma már egy igazi borturisztikai komplexum, borászatot, rendezvénycentrumot, éttermet, látványkonyhát és vendégházakat is magában foglal.

Tovább >>

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]