A Mészáros Borház 2012-ben elnyerte az Év Pincészete díjat. Több mint 120 hektár szőlőültetvényen gazdálkodunk, széles a fajtaválasztékunk, így több mint 10 féle palackos borral, 3-4 évjárattal tudunk megjelenni a hazai-és külföldi piacokon. A pincészet szívügyének tekinti a Kadarka és Kékfrankos fajták népszerűsítését, 8 hektáron termesztünk Kadarkát és két saját Kadarka klónnal is rendelkezünk.
A borkészítés hagyományos fakádas és zárt rendszerű technológiával acéltartályokban, automata vezérelt vörösborerjesztő tartályokban folyik, az érlelés pedig barrique és ászokhordókban történik. A löszben vájt pincékben optimális hőmérsékleten és körülmények között érlelt borok kerülnek a palackokba.
Szekszárd belvárosában a Kossuth Lajos utcában található a Mészáros Borház és Pince. Ez a több mint 250 éves pince 2000. évben került tulajdonunkba. 2014-ben nyitottuk meg hotelünket, mely a környék egyetlen négycsillagos szállodája, Szekszárd belvárosában.