Házigazda pincészetek

Az 1746-os szekszárdi levéltári adatokban már szerepel a szőlőművelő Eszterbauer család. Napjainkban a 10. és 11. generáció, Eszterbauer János és lánya Eszterbauer Ildikó gondoskodik a tradíció folytonosságáról.

Tovább >>

A Mészáros Borház 2012-ben elnyerte az Év Pincészete díjat. Több mint 120 hektár szőlőültetvényen gazdálkodunk, széles a fajtaválasztékunk, így több mint 10 féle palackos borral, 3-4 évjárattal tudunk megjelenni a hazai-és külföldi piacokon.

Tovább >>

Szekszárdi borvidék dűlőin gazdálkodó családi pincészet vagyunk. Múltunk nemzedékekre visszatekintő. Az első palackos bor 2002-ben került forgalomba. Hagyományos és modern eljárásokat alkalmazva termeljük, készítjük a borainkat.

Tovább >>

Napjainkban közel 20 hektár szőlőterületen dolgozunk, és boraink elérhetőek az ország számos borkereskedésében. A családi vállalkozásként leányvári területén chardonnay, rizlingszilváni, pinot noir és kékfrankos, az Előhegyen merlot, a Tót-völgyben cabernet franc, a Strázsa-hegyen cabernet sauvignon és kékfrankos szőlőket termelünk.

Tovább >>

Borászatunk 1978 óta működő tradicionális múltú vállalkozás. Immáron családi szőlőbirtokként Schieber pincészet néven,közel 40 hektáron foglalkozunk szőlőtermesztéssel és borkészítéssel.

Tovább >>

Minden régi, nagy múltú városnak megvannak a várossal élő, öregedő és megújuló családjai. Az egyik ilyen a miénk is. A Vesztergombik élete szorosan és elválaszthatatlanul egybeforrt Szekszárddal.

Tovább >>

Bika Banner (1260 × 500 px)-2