Oldal kiválasztása

Napjainkban közel 20 hektár szőlőterületen dolgozunk, és boraink elérhetőek az ország számos borkereskedésében. A családi vállalkozásként leányvári területén chardonnay, rizlingszilváni, pinot noir és kékfrankos, az Előhegyen merlot, a Tót-völgyben cabernet franc, a Strázsa-hegyen cabernet sauvignon és kékfrankos szőlőket termelünk.

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy kiváló minőségű, az évjáratoktól- és az időjárási viszonyoktól függetlenül viszonylag azonos bel tartalmú, szép és hibátlan borok kerüljenek a fogyasztó asztalára, hiszen jó bor csak megfelelő minőségű szőlőből, a különböző borfajtákhoz illő feldolgozási, érlelési technológiával készülhet. A Pincében ugyanúgy jelen van a modern technika, technológia, mint a régi, hagyományos fahordók. Fehér és rozé borainkat reduktív erjesztéssel készítjük, ezzel megőrizve a szőlőfajtákra jellemző gyümölcsös ízt, illatot és a bor üdeségét.

Borházunk 25 és 50 fős különtermében borkóstolók, családi események, üzleti tárgyalások és egyéb rendezvények lebonyolítását vállaljuk. Igényesen berendezett 12 szobánk pedig gyönyörű panorámával várja a vendégeket.

SÁROSDI BIKAVÉR 2012
Pincészetünk első Bikavére. Erőteljes gránátvöröses színű komplex illat- és ízvilágú gyümölcsös-fűszeres vörösbor. Lecsengéskor bársonyos, kellemes struktúra jellemzi.

Összetétel: Kékfrankos, Merlot, Pinot noir, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Kadarka

www.sarosdi.hu